У Франківську прощатимуться з загиблим воїном Олександром Чухно

18 жовтня 2024 р. 09:30

18 жовтня 2024 р. 09:30


На війні загинув нацгвардієць Олександр Чухно “Турист” – командир піхотної роти 4-ї бригади оперативного призначення НГУ “Рубіж”.

Про це пише Галка з посиланням на дописи близьких Олександра у мережі.

На моє питання “Коли ти вже вийдеш з позицій?” відповідав: “Тільки, коли виведу всіх своїх хлопців з напів оточення”. До останнього залишався на позиціях, вивів всіх (хто вижив у м’ясорубці), йшов останнім, не дійшов 70 метрів до укриття…

Він був шаленою сумішшю гумору, відваги, сонячних променів, відповідальності, безкорисливості, інтелекту, доброти, мрій та любові.

Він вмів керувати своїми сновидіннями, зберігати працездатність за найтяжчих умов, читати книжки зі швидкістю комп’ютера.

Він був прикладом для всіх. Він наче магніт притягував до себе всіх навколо “, – згадує побратима Серж Єсаулов.

“, – згадує побратима Серж Єсаулов.

Герой ціною свого життя прикрив бійців свого підрозділу.

“Ми так і не зустрілися…Командир підрозділу однієї з найдорожчих мені бригад “Рубіж”… “Турист” на щиті!Ми з Андрій Косик на зустрічі в Краматорську якраз говорили про те , яким сильним , розважливим командиром він є, а сьогодні прийшла страшна звістка про те, що командир загинув , прикриваючи своїх солдатів”, – розповіла на своїй сторінці у Facebook Любов Наконечна.

У пʼятницю, 18 жовтня о 12:00 буде прощання з Олександром та чин похорону з Будинку смутку (місто Івано-Франківськ, вул. Ребета (Побутова) 3. Поховають полеглого захисника на Алеї Героїв міського кладовища у селі Чукалівка.

У Франківську прощатимуться з загиблим воїном Олександром Чухно

Джерело: galka.if.ua