У госпіталі раптово помер захисник із Рогатинської громади Володимир Олівер

18 жовтня 2024 р. 11:18

18 жовтня 2024 р. 11:18


У госпіталі раптово помер 55-річний військовослужбовець Володимир Оліфер з села Руда, що у Рогатинській громаді.

Про це пише “Галка” з посиланням на Рогатинську міську громаду.

Володимир Оліфер народився 2 травня 1969 року в селі Руда. Закінчив Підгородську восьмирічну школу. Продовжив здобувати освіту в Рогатинському СПТУ №35, де отримав фах тракториста-машиніста третього класу та слюсаря другого розряду. У перші дні повномасштабної війни Володимир Оліфер пішов на службу добровольцем. Виконував обов’язки водія стрілецького відділення стрілецької роти. Проходив бойові завдання у Запорізькій області.

“Дуже добре знався на техніці. В селі чоловіка знали більше, як “Майстра”, а не Оліфера. Хист до улюбленої справи проявлявся й на підприємствах краю, де працював земляк. Коли виникали складні несправності з обладнанням, то з Володимиром часто радились, казали, що має «золоті руки».Були у житті земляка й служба в армії та створення сім’ї, у якій виховав трьох доньок. Дочекався на світ чотирьох онуків”, – йдеться у повідомленні.

Траурний кортеж рухатиметься до Рогатина зі Львова сьогодні, 18 жовтня. Орієнтовно об 11:00 год на площі Роксолани відбудеться панахида і прощання з воїном Відтак кортеж попрямує до рідної оселі Володимира Оліфера у Руду.

У госпіталі раптово помер захисник із Рогатинської громади Володимир Олівер

Джерело: galka.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua