У суботу комунальний транспорт Франківська змінить маршрути

18 жовтня 2024 р. 12:12

18 жовтня 2024 р. 12:12


19 жовтня в Івано-Франківську пройде чемпіонат України зі спортивної ходьби. Це вплине на рух комунального транспорту з 7:00 до 16:00 .

На тролейбусному маршруті №2 буде курсувати три автобуси за схемою :вул. Незалежності, вул.Залізнична, Вокзал, вул.Мулика, вул. Залізнична, Незалежності і далі по маршруту;

на маршруті №7 також три автобуси, які будуть курсувати за схемою: Каскад, Івасюка, Незалежності, Шухевичів, С. Бандери і далі по маршруту.

Тролейбусні маршрути №6 з “Радіозаводу”, №3 з ОКЛ та №8 з АС-3 в цей період курсуватимуть тільки до Вокзалу.

Автобусний маршрут №23 курсуватиме з Микитинецької до: Незалежності, Шухевичів, С. Бандери, Сахарова, Коновальця, Січових Стрільців і далі по маршруту. У зворотному напрямку: Дністровська,  Мулика (Гаркуші), Залізнична, Незалежності і далі по маршруту.

Автобусний маршрут №40 курсуватиме з “Каскаду”: Вокзал, Залізнична, Шухевичів, С. Бандери, Сахарова, Чорновола і далі по маршруту до АС-3. У зворотному напрямку без змін.

Автобусний маршрут №41 курсуватиме з “Каскаду”: Вокзал, Залізнична, Шухевичів, С. Бандери, Сахарова, Коновальця. Зворотно з Коновальця на Сахарова, Бандери, Шухевичів, Залізнична, Вокзал і далі по маршруту.

Автобусні маршрути №44 та 49 курсуватимуть від АС-4 так: Незалежності, Шухевичів, С. Бандери, Сахарова, Коновальця, Січових Стрільців і далі по маршруту. У зворотному напрямку: Дністровська, Мулика (Гаркуші), Залізнична, Незалежності і далі по маршруту.

Автобусний маршрут №50 курсуватиме з села Підпечари: Незалежності, Шухевичів, С. Бандери, Сахарова, Коновальця, Січових Стрільців і далі по маршруту. У зворотному напрямку: Дністровська, Мулика (Гаркуші), Залізнична, Незалежності і далі по маршруту.

Автобусні маршрути №51 та 52 курсуватимуть від АС-4: Незалежності, Залізнична, Мулика (Гаркуші). У зворотному напрямку: Вовчинецька, Вокзал, Залізнична, Незалежності і далі по маршруту.

Автобусні маршрути №53 та 54 у напрямку з Хоткевича курсуватимуть: Вокзал, Залізнична, Шухевичів, С. Бандери, Сахарова, Чорновола і далі по маршруту. У зворотному напрямку без змін.

Автобусний маршрут №55 в напрямку з АС-2 : Вокзал, Залізнична, Шухевичів, С. Бандери, Сахарова, Чорновола, Гординського. У зворотному напрямку без змін.

Автобусні маршрути №47, 58, 59, 61 у напрямку центру міста: Коновальця, Сахарова. Кінцева – спортивний комплекс “Колос”.

У суботу комунальний транспорт Франківська змінить маршрути

Джерело: galka.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua