82-річний франківець задонатив понад 200 тисяч гривень на армію

18 жовтня 2024 р. 17:10

18 жовтня 2024 р. 17:10


За час повномасштабного вторгнення 82-річний іванофранківець Юрій Грисюк зробив значний внесок у підтримку української армії, задонативши понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє видання WestNews , посилаючись на інформацію Івано-Франківської територіальної організації "Європейська солідарність".

Юрій Грисюк, який отримує пенсію в розмірі 17 тисяч гривень, пояснює, що живе сам і не витрачає всі свої кошти на особисті потреби. "Я ці гроші не вкрав, заробив. Працював докером (судновим вантажником) в Маріупольському порту з 1984 року по 2009, так і заробив собі пенсію", — розповідає чоловік.

На сьогоднішній день його фінансові внески пішли на купівлю маскувальних сіток, дронів, а також на ремонт автомобілів захисників.

"Коли 10 років тому почалася війна і росіяни окупували Крим, я хотів піти в армію добровольцем. Але побоявся, бо вже був немолодий і не хотів бути для хлопців тягарем", — ділиться Юрій, підкреслюючи, що вирішив допомагати армії фінансово, вважаючи це найбільш доцільним внеском у боротьбу за незалежність України.

82-річний франківець задонатив понад 200 тисяч гривень на армію

Джерело: westnews.info (Івано-Франківськ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua