За зберігання дитячої порнографії франківця можуть засудити до шести років

18 жовтня 2024 р. 17:51

18 жовтня 2024 р. 17:51


За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Івано-Франківська до суду скерували обвинувальний акт щодо 52-річного прикарпатця за фактом зберігання дитячої порнографії (ч. 1 ст. 301-1 Кримінального кодексу України), йдеться у повідомленні пресслужби обласної прокуратури.

Досудове розслідування встановило, що обвинувачений, використовуючи свій стаціонарний комп’ютер, без мети збуту чи розповсюдження завантажив та зберіг з мережі Інтернет 52 відео- та фотофайли, які відповідно до висновку експерта є відеопродукцією порнографічного характеру, що містить дитячу порнографію.

Під час обшуку за місцем проживання обвинуваченого правоохоронці виявили та вилучили комп’ютер, на якому чоловік зберігав заборонені файли.

За вказане кримінальне правопорушення зловмиснику загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Івано-Франківського районного управління ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Раніше йшлося, що к алушанин сидітиме за ґратами через дитячу порнографію і розбещення неповнолітніх.

За зберігання дитячої порнографії франківця можуть засудити до шести років

Джерело: vikna.if.ua