Вартістю близько 50 мільйонів гривень: з початку року на Прикарпатті вилучили понад 88 кілограмів наркотичних засобів

18 жовтня 2024 р. 19:48

18 жовтня 2024 р. 19:48


Під час повномасштабного російського вторгнення правоохоронці продовжують виконувати свої обов’язки, забезпечуючи правопорядок на Івано-Франківщині.

Яка ситуація з обігом наркотиків під час війни, розповіли журналістці Фіртки у Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області.

Правоохоронці Івано-Франківської області впродовж дев'яти місяців поточного року зареєстрували — 830 кримінальних правопорушень, у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів. Заарештували — 50 осіб.

У поточному році силами ГУНП в Івано-Франківській області вилучили понад 88 кілограмів наркотичних засобів. Орієнтовна вартість вилучених наркотичних засобів і психотропних речовин на «чорному ринку» близько 50 мільйонів гривень. Наклали арешт на майно — чотири мільйони 466 тисячі гривень.

У 2024 році на території Івано-Франківської області неповнолітні вчинили вісім злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів (для порівняння, у 2023 році — шестеро), з яких четверо — за ст. 307 КК України, троє — за ст. 309 ККУ, один — за ст. 310 ККУ.

Більше читайте у матеріалі : Патрулювання з ТЦК, служба освітньої безпеки та нові види правопорушень: робота прикарпатських поліціянтів під час повномасштабної війни

Стало зле: в Івано-Франківську поліціянти супроводили жінку до лікарні (ВІДЕО)

З початку року до поліції надійшло понад 700 звернень від прикарпатців щодо домашнього насильства

Комендантська година та відповідальність за порушення: що варто врахувати прикарпатцям

Загинули 78 людей: скільки аварій від початку року трапилось на Івано-Франківщині (ФОТО)

Шахрайство та аварії: які правопорушення найчастіше трапляються на Прикарпатті

Вартістю близько 50 мільйонів гривень: з початку року на Прикарпатті вилучили понад 88 кілограмів наркотичних засобів

Джерело: firtka.if.ua