Відео дня: дивимося кліп Blooms Corda на трек «Слоу моушн»

19 жовтня 2024 р. 08:04

19 жовтня 2024 р. 08:04


Blooms Corda представив кліп на трек Слоу моушн зі свого альбому Дощ іде, але сонце світить . У ньому лірична героїня у виконанні поетки Олі Духоти, разом зі своєю кішкою, проживає свою ідеальну ліниву неділю під пісню гурту. Режисеркою кліпу стала Мар’яна Роговська.

Над зйомками кліпу працювало творче об’єднання La Petite Production , до якого входить режисерка Мар’яна Роговська , засновниця проєкту Blue Lizard , оператор Андрій Коротич та лідер гурту Blooms Corda Данило Галико . У головній ролі знялась Оля Духота — поетка, вчителька української мови та літератури, засновниця мистецьких вечірок ne.kulturn i, а також кішка Айріс .

Мар’яна Роговська розповідає, що ідея відео у неї виникла у серпні цього року. Потім вони зустрілись утрьох з Андрієм і Данилом, всі погодилися знімати цю історію про недільний день, також вирішили, що Олі дуже пасувала б ця роль:

«Для мене пісня “Слоу моушн” — це про ідеальну неділю. Коли немає важливих справ і є час на себе. Саме цей настрій хотілося закласти у відео, зобразити день, в якому тобі добре із собою, й не треба нікуди поспішати, окрім як на концерт Blooms Corda».

Данило Галико розповідає, що вони з командою не хотіли буквально ілюструвати текст пісні, тому кліп Слоу моушн зображає дещо інакшу грань свого настрою, не таку, яка б могла виникнути при першому прослуховуванні. Каже, що це один з наймрійливіших треків у альбомі, який відсилає нас до безтурботних часів чи то в минулому, чи то в майбутньому, але хотілося б, щоб на якийсь момент він дарував нам ці моменти в теперішньому.

«Особисто для мене неділя — не надто вайбовий день, адже в цю солодкість вихідного дня просочуються гіркі згадки про завтрашній понеділок. Ось цей невеличкий bittersweet, мені здається, нам також вдалося передати у кліпі».

Це не перша співпраця Blooms Corda з режисеркою Мар’яною Роговською . Раніше Мар’яна зняла відео на трек гурту Пісня про війну , Даня у клітці зі спогадами , а також його акустичний виступ для ютуб-каналу проєкту Blue Lizard .

Джерело

Відео дня: дивимося кліп Blooms Corda на трек «Слоу моушн»

Джерело: www.golosinfo.com.ua