Архітектори з Франківська перемогли в міжнародному конкурсі в Лондоні

19 жовтня 2024 р. 13:47

19 жовтня 2024 р. 13:47


На міжнародному конкурсі «International Propert Awards» в Лондоні у 4 номінаціях перемогли проєкти архітекторів компанії blago , пише КУРС .

«Це сучасні європейські тенденції. І ми їх втілюємо у життя в Івано-Франківську. Сади, тераси та басейни на даху, при цьому фінансова доступність такого житла завдяки виваженому використанню сучасних технологій та будматеріалів. Саме це стало фішкою нашого проекту, який ми презентували у Лондоні. І як виявилося, саме на це і звернули увагу члени журі. «5 зірок» – ми отримали найвищу відзнаку на цьому конкурсі за наш проект багатоквартирного житлового комплексу « Manhattan UP », – говорить його автор Мар’ян Андрухів , головний архітектор компанії blago .

Міжнародний конкурс «International Propert Awards» – престижний, проводиться у Лондоні з 1993 року. У ньому беруть участь компанії з цілого світу, які займаються житловою та комерційною нерухомістю. У складі журі – 108 експертів. Проекти оцінюють за різними критеріями: архітектура, дизайн, технології будівництва, безпека, екологічність тощо.

На міжнародному конкурсі «International Propert Awards» в Лондоні у 4 номінаціях перемогли проєкти архітекторів компанії blago

Команда архітекторів з Івано-Франківська, які представляють blago, у цьому конкурсі, зрештою як взагалі у конкурсах такого рівня, брали участь вперше. Свої проекти вони заявили у 4 номінаціях, і у всіх перемогли – 3 житлових комплекси та маркетинг бренду.

До речі, серед членів журі конкурсу – кілька членів Палати лордів Парламенту Великої Британії. Один з них – голова журі барон Річард Стюарт Бест. Він особисто привітав представників української компанії blago:

«Ми вірили, що Україна буде на конкурсі, оскільки ця країна повна талантів, розвивається, не припиняє будувати навіть в такий складний час. Після перемоги буде велика потреба в активній відбудові України, тому оцінюючи українських учасників, особливу увагу ми звертали на концепцію житлових комплексів та архітектурні рішення.»

На «International Propert Awards» в Лондоні перемогли проєкти blago

Оцінка у «5 зірок» за житловий комплекс «Manhattan UP», наголошують організатори конкурсу, автоматично робить цей проект номінантом наступного етапу – у лютому 2025 року у Лондоні обиратимуть найкращі будівельні компанії світу.

Реклама

Ctrl + Enter

Архітектори з Франківська перемогли в міжнародному конкурсі в Лондоні

Архітектори з Франківська перемогли в міжнародному конкурсі в Лондоні

Джерело: kurs.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua