Прикарпатці можуть здійснити мрії із листів дітей-сиріт до святого Миколая

20 жовтня 2024 р. 17:34

20 жовтня 2024 р. 17:34


Упродовж 25 років, не зважаючи на жодні труднощі, Мальтійська Служба Допомоги Івано-Франківська здійснює акцію «Святий Миколай іде до сиріт», яка має на меті приготувати особисті подарунки та забезпечити дітей, які проживають та/чи навчаються в інтернатних закладах  області, речами найпершої необхідності, інформують "Вікна".

Завдяки підтримці багатьох жертводавців, минулого року святий Миколай завітав до 2134 вихованців з 20 спеціальних закладів. На зібрані кошти для дитячих будинків та інтернатів придбали й передали продукти, засоби гігієни, канцтовари, дитяче ігрове, спортивне, навчальне та господарське обладнання, побутову техніку, а також реалізовано соціальну програму всього разом на суму 1 983 886 гривень.

З початком повномасштабної війни ми вирішили не припиняти акцію, щоб продовжувати творити свято для дітей, навіть у цей непростий час. Цього року, у рамках акції, організатори хочуть також підтримати дітей Героїв.

Організатори просять і цього року підтримати акцію  “Святий Миколай іде до сиріт” і подарувати радість дітям, які з нетерпінням чекають на подарунки від святого Миколая.

Листа з дитячими побажаннями можна отримати в офісі Мальтійської Служби Допомоги. Також тут детально розкажуть про те як найкраще здійснити дитячу мрію.

Звертайтеся за адресою: Івано-Франківськ, вул. Лесі Українки, 1 (навпроти Катедрального Собору), Тел.: (0342) 55-26-44, +38(050) 338 23 33.

Прикарпатці можуть здійснити мрії із листів дітей-сиріт до святого Миколая

Джерело: vikna.if.ua