Запускають ще 10 котелень: у Франківську подають тепло

22 жовтня 2024 р. 11:10

22 жовтня 2024 р. 11:10


Сьогодні у Франківську запускають опалення по всьому місту. Зранку запрацювали ще 10 котелень, пише КУРС з посиланням на міського голову Руслана Марцінківа .

Вже раніше подали тепло в лікарні та заклади освіти. Зараз запускається 10 котелень, протягом кількох днів планують запустити всі. Найдовше цей процес буде тривати для котельні на вул. Індустріальній.

Як розповів Володимир Фалдина , директор ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», о 8.20 була запущена котельня в Пасічній. Дві години потрібно, щоби понад три тисячі її абонентів і два дитсадки отримали тепло.

За словами Фалдини, до кінця дня теплоносій в помешкання франківців подадуть ще 9 котелень. “Один-два дні потрібно, щоби внормувався тиск у мережі, щоби розповітрити, де потрібно, щоби всі з теплом зустріли вихідні”, – додав він.

Мер Франківська натомість попередив, що міська тепломережа стара і потрібно буде до двох тижнів, щоби без поривів зайти в опалювальний сезон.

Якщо будуть проблеми – телефонувати 1580 або в аварійну службу “Теплокомуненерго”.

Нагадаємо, станом на 21 жовтня в Івано-Франківській громаді запустили 10 котелень , які забезпечують теплом 10 медичних закладів, чотири школи та один дитсадок. Всього у місті 37 котелень.

Ctrl + Enter

Запускають ще 10 котелень: у Франківську подають тепло

Запускають ще 10 котелень: у Франківську подають тепло

Джерело: kurs.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua