В Івано-Франківську відбудеться IF IT FORUM 2024

22 жовтня 2024 р. 11:23

22 жовтня 2024 р. 11:23


Уперше в Івано-Франківську ІТ Форум буде проведено у форматі трьох напрямів на різних локаціях, де кожен учасник зможе обрати найбільш цікаву для себе тематику, що дозволить учасникам глибше зануритися в актуальні питання бізнесу, його цифрової трансформації, інновацій у використанні штучного інтелекту для бізнесу та персонального використання.

Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА .

Зіркові спікери, топ-менеджмент найуспішніших компаній та інфлюєнсери дадуть відповіді на всі Ваші запитання.

НАПРЯМ 1 – Бізнес-тренди та діджиталізація бізнесів (Католицький ліцей)

НАПРЯМ 2 – Інновації у сфері штучного інтелекту (Промприлад)

НАПРЯМ 3 – Бізнес реалії (реінтеграція ветеранів, лідерство, кібер безпека для бізнесу, фінанси) (Університет короля Данила)

26 жовтня (субота)

час проведення 09:00 – 18:00

Івано-Франківськ, офлайн

Під час IF IT Forum для учасників відбудеться B2B Matchmaking – подія для бізнесу, організована у партнерстві з Івано-Франківською торгово-промисловою палатою. Участь візьмуть представники торгово-промислових палат, бізнес-асоціацій, бізнесів з Польщі, Чехії, Франції, Румунії, Нідерландів та інших країн Європи, а також представники українських компаній, учасники та партнери ІТ Кластера Івано-Франківська.

Це унікальна можливість для бізнесів, що прагнуть діджиталізації, знайти нових технологічних партнерів і рішення для автоматизації та модернізації своїх процесів.

Реєстрація на B2B Matchmaking вже відкрита.

Gala Evening – завершення IF IT FORUM ввечері у самому серці культурного життя міста – Івано-Франківському національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка. Спеціально для нас весь зірковий склад театру (Ірма Вітовська, Олексій Гнатковський, Іван Бліндар) представить мюзикл, після якого всіх учасників гала-вечора чекає якісний нетворкінг у колі топ-менеджменту бізнесів та ІТ-компаній, гостей з Європи, представників влади, спікерів форуму, а також акторів театру. Реєстрація на цю подію буде окремо оголошена.

Більше деталей про подію, реєстрація на IF IT FORUM:

В Івано-Франківську відбудеться IF IT FORUM 2024

Джерело: www.golosinfo.com.ua