У Гвізді відкрили пам'ятні дошки п'ятьом бійцям

22 жовтня 2024 р. 17:49

22 жовтня 2024 р. 17:49


На фасаді Гвіздського ліцею, що на Надвірнянщині, встановили меморіальні дошки захисникам Василю Янцюку , Віталію Микицею , Богдану Демʼянчуку , Миколі Янцюку та Дмитру Гандзюку, пише КУРС з посиланням на міського голову Надвірної Зіновія Андрійовича.

Василь Янцюк – старший сержант, 1975 року народження. Протягом восьми місяців вважався зниклим безвісти. Загинув у бою в районі села Роботине Запорізької області 25 серпня 2023 року .

У Гвізді відкрили пам'ятні дошки п'ятьом бійцям 1

Віталій Микицей – молодший сержант з Надвірнянської громади загинув у свій 29-й день народження, 14 липня. Військовий загинув від ворожого дрона поблизу населеного пункту Часів Яр Донецької області .

У Гвізді відкрили пам'ятні дошки п'ятьом бійцям 2

Богдан Демʼянчук – захисник із села Гвізд Надвірнянської громади. Воював на Донецькому напрямку. Захисник помер у лікарні, у віці 40 років .

У Гвізді відкрили пам'ятні дошки п'ятьом бійцям 3

Микола Янцюк – солдат 1976 року народження. Військовий загинув 19 липня 2024 року неподалік села Стариця Чугуївського району Харківської області .

У Гвізді відкрили пам'ятні дошки п'ятьом бійцям 4

Дмитро Гандзюк – 38-річний мешканець села Гвізд Надвірнянської громади. 16 вересня Дмитро помер внаслідок важкої хвороби, яку отримав на війні .

У Гвізді відкрили пам'ятні дошки п'ятьом бійцям 5

“Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави. У наших серцях вічно буде жити пам’ять про них. Ми в неоплатному боргу перед жертовністю матерів, дружин і дітей загиблих Воїнів”, – написав Зіновій.

Нагадаємо, на Прикарпатті відкрили пам’ятні дошки бійцям Івану Барничу, Олександру Піцику та Миколі Легеньких .

Ctrl + Enter

У Гвізді відкрили пам'ятні дошки п'ятьом бійцям

У Гвізді відкрили пам'ятні дошки п'ятьом бійцям

Джерело: kurs.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua