Подробиці аварії у Крихівцях: водій перекинутого BMW — п'яний, у салоні — згорток (Фото)

22 жовтня 2024 р. 18:14

22 жовтня 2024 р. 18:14


Перевіряючи документи 28-річного молодика, який представився водієм, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пояснив, що вживав алкоголь після ДТП та пройшов огляд на місці. Результат — 1.92 проміле алкоголю у крові, повідомляє патрульна поліція Івано-Франківської області.

Відповідно до ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію" інспектори провели поверхневу перевірку. У авто патрульні виявили згорток з невідомою травʼянистою речовиною.

Інспектори склали на чоловіка адміністративні матеріали за ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголь), та за ст. 124 (Порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка з’ясовуватиме походження ймовірних наркотиків.

Подробиці аварії у Крихівцях: водій перекинутого BMW — п'яний, у салоні — згорток (Фото)

Довідка. Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000 гривень) з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 гривень) або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Подробиці аварії у Крихівцях: водій перекинутого BMW — п'яний, у салоні — згорток (Фото)

Джерело: vikna.if.ua