Обговорили питання мобілізації та відсутності кадрів: на Прикарпатті запрацювала платформа "Діалог влади та бізнесу"

24 жовтня 2024 р. 08:54

24 жовтня 2024 р. 08:54


Проблемні питання сьогодення обговорили з прикарпатськими підприємцями за участю керівників відповідних структур.

Світлана Онищук зазначила, спільно працюють, аби компанії працювали та розвивались, адже це гарантуватиме економічну стабільність для області зокрема й для країни загалом.

"У нашій області активно запрацювала платформа ініційована Президентом України Володимиром Зеленським "Діалог влади та бізнесу".

У стінах Івано-Франківської військової адміністрації зібрали понад 50 підприємств. Це — керівники великих підприємств бізнесу, який працює, сплачує податки та допомагає, підтримуючи ЗСУ", — пояснила Онищук.

Зі слів посадовиці, також на цю зустріч запросили керівників правоохоронних органів, представництво Івано-Франківської військової адміністрації та керівника податкової адміністрації Івано-Франківської області.

"Ми змогли обмінятися думками, почути одне одного", — зауважив голова правління Бізнес Асоціації Івано-Франківська Дмитро Романюк .

Світлана Онищук наголошує, на цій зустрічі обговорили ті проблемні питання, які сьогодні найактуальніші для нашого бізнесу.

"Обговорили питання, які пов'язані з мобілізацією, відсутністю кадрів. Дуже складно знайти професійних кадрів. Вдячні за організацію таких зустрічей", — каже представник бізнесу Віктор Скрипніков .

Очільниця Івано-Франківської ОВА додає, також обговорювали питання визнання підприємств критично важливими, бронювання працівників.

"А також ми говорили про процес мобілізації в державі.

Важливу увагу під час цієї зустрічі ми приділили питанню сплати податків. Адже це можливість забезпечити ЗСУ.

Ми почули найглобальніші та найважчі, на думку наших підприємців, питання. Вони їх озвучували. В нас був дуже цікавий корисний та, сподіваюся, результативний діалог", — розповіла Онищук.

Представник бізнесу Володимир Окрепкий зауважує, що комунікаційні зустрічі, які проходять між владою та бізнесом все ж таки дають позитивний результат.

"І ті питання, які ми не можемо вирішити на рівні нашої області, відповідно, вони підніматимуться на засіданні конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України.

Я щиро хочу подякувати бізнесу Прикарпаття. Тому що не зважаючи на всі виклики, які є в країні, де триває повномасштабна війна, ми всі разом стоїмо, протистоїмо цими викликами, продовжуємо працювати, розвивати свою країну", — резюмувала Онищук.

Понад 600 прикарпатців отримали ваучери на безкоштовне навчання

Молоді підприємці можуть отримати грант на власну справу через портал Дія, — Мінекономіки

Обговорили питання мобілізації та відсутності кадрів: на Прикарпатті запрацювала платформа "Діалог влади та бізнесу"

Джерело: firtka.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua