У франківському ліцеї №4 відкрили меморіальні дошки трьом захисникам

24 жовтня 2024 р. 17:10

24 жовтня 2024 р. 17:10


На фасаді ліцею №4 у Франківську відкрили меморіальні дошки трьом загиблим в російсько-українській війні воїнам: Олександру Дадикіну, Андрію Василику та Володимиру Форемському , пише КУРС з посиланням на пресслужбу міського голови.

Директорка ліцею розповіла, що знала одного із загиблих героїв.

“Особисто я знала Андрія Василика, тому що я тут сім років директорка. В школі він був дуже світлою дитиною, усміхненою, ввічливою. Його життя обірвалося на 21-му році, і це дуже сумно. Моє найбільше бажання, щоб таких дощок більше не було на закладах. Адже це буде означати, що Україна перемогла”, – каже директорка Ірина Гаврилюк .

Під час виступу сестра загиблого Олександра Дадикіна поділилася своїми глибокими роздумами про значення пам’яті. Вона закликала молодь не забувати про подвиги героїв, адже саме завдяки їм ми маємо можливість жити у вільній країні.

“Я думаю, що в наших серцях буде завжди пам’ять і любов до них. Ми як молоде покоління і діти, які навчаються в цій школі, маємо пам’ятати про минуле”, – каже Ольга.

Тітка загиблого воїна Володимира Форемського поділилася спогадами про племінника, згадуючи його як успішного та сильного духом чоловіка.

“Багато успіхів було в його житті. Хоч було нелегко, він ріс без мами. Ще більше успіхів могло бути, якби він був живий, але Володя віддав життя за нас, майбутнє і Україну. Це неймовірне горе, яке не стихає ”, – говорить тітка загиблого Галина .

На фасаді ліцею встановлено вже 5 анотаційних дощок.

У франківському ліцеї №4 відкрили меморіальні дошки трьом захисникам 1

КУРС писав, що у Гвізді відкрили пам’ятні дошки п’ятьом бійцям .

Ctrl + Enter

У франківському ліцеї №4 відкрили меморіальні дошки трьом захисникам

У франківському ліцеї №4 відкрили меморіальні дошки трьом захисникам

Джерело: kurs.if.ua