Пенсіонерку, яка побила сусідку, коломийський суд відправив на громадські роботи

25 жовтня 2024 р. 08:44

25 жовтня 2024 р. 08:44


Жінки давно перебувають у неприязних стосунках.

22 жовтня Коломийський міський районний суд виніс вирок пенсіонерці за побиття сусідки.

15 квітня 2024 року між жінками, які перебувають у неприязних стосунках, виникла чергова сварка, яка переросла у бійку, повідомляє Курс.

Обвинувачена у суді своєї вини не визнала. Розповіла, що того дня сусідка пиляла гілки болгаркою та скидала на її город. Коли обвинувачена це хотіла зняти на відео, потерпіла начебто на неї накинулася з гілкою. За версією пенсіонерки, вона не била сусідку, а оборонялася. Жінка переконувала, що сусідка постійно провокує конфлікти, знімає її на відео та прослуховує її сім’ю.

Потерпіла у суді переконувала, що сусідка кинула її до землі, вдарила каменюкою в голову, а потім била у груди, по голові, руках та ногах.

У судовому засіданні переглянули також відео з камер спостереження з будинку потерпілої. На відео видно, що обвинувачена штовхнула потерпілу гілкою, між жінками почалася шарпанина, відтак обвинувачена вдарила потерпілу у плече і по ліктю.

Потерпіла просила суд стягнути з обвинуваченої 7099 грн матеріальної шкоди, 10 000 – моральної шкоди та 3000 грн витрат на правничу допомогу.

Суд визнав пенсіонерку винною у завданні легких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 125 ККУ) та призначив їй покарання у вигляді 80 годин громадських робіт. Також обвинувачена має виплатити потерпілій 4000 гривень моральної шкоди. Цивільний позов у частині відшкодування матеріальної шкоди суд відхилив, оскільки потерпіла не підтвердила витрати документами.

До теми: У Франківську мобілізували власника собаки, який у парку загриз лебедя

Пенсіонерку, яка побила сусідку, коломийський суд відправив на громадські роботи

Джерело: gk-press.if.ua