У Косові тренер-переселенець власним коштом два роки тренував дітей з бадмінтону

27 жовтня 2024 р. 22:01

27 жовтня 2024 р. 22:01


До війни такого виду спорту у громаді не було.

Діти з Косівської громади взяли участь у відкритому дитячому турнірі з бадмінтону, що відбувся в Івано-Франківську. У турнірі змагалося 78 учасників з Івано-Франківська, Львова, Калуша, Кам’янця-Подільського, Мостиської, Трускавця, Косова, Долини, Судової Вишні, повідомляють у громаді.

Косівчани зайняли призові місця, повідомляють у громаді.

У віковій категорії до 13 років (BS U13) в одиночному розряді друге місце здобув 12-ти річний Юрій Дяконюк.

У віковій категорії до 15 років (BS U15) перше місце здобув 13-ти річний Давид Шкром’юк, а друге – 13-ти річний Лук’ян Шкрібляк. Також Давид взяв участь у категорії до 17 років (BS U17) і здобув третє місце. І в парній категорії до 14-ти років (BD U14) Давид і Лук’ян здобули перше місце.

Успіхами у спорті діти завдячують тренеру Максиму Рисакову, який переїхав до Косова внаслідок повномасштабного вторгнення.

Тренер два роки на громадських засадах за власні кошти тренував дітей. Зараз повноцінно веде гурток бадмінтону у Косівській громаді.

Заняття проводяться в Пістинському ліцеї, Косівському ліцеї №2, Старокосівському в приміщенні «лісної школи» і в новому спортивному корпусі.

Батьків запрошують приводити дітей на тренування.

«Якщо ви хочете, щоб ваші діти займались динамічним, низькотравматичним видом спорту, який не потребує якихось значних фінансових витрат, для якого в громаді існує непогана інфраструктура – ласкаво просимо!», – йдеться у повідомленні.

До теми: Трампіліни, сноуборд, стрільбища для біатлоністів: у Верховині оновлюють спортивний комплекс

У Косові тренер-переселенець власним коштом два роки тренував дітей з бадмінтону

У Косові тренер-переселенець власним коштом два роки тренував дітей з бадмінтону

Джерело: gk-press.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua