“Опалювальний період на межі зриву”, – мер Калуша про ситуацію з ТОВ «Костанза»

28 жовтня 2024 р. 19:59

28 жовтня 2024 р. 19:59


28 жовтня у Франківській ОВА пройшло засідання оперативного штабу з питань опалювального періоду у Калуші. Обговорювали питання про початок подачі тепла від ТОВ «Костанза».

Засідання пройшло під головуванням заступника голови ОВА Вадима Созоника, за участі представників правоохоронних органів та помічника арбітражного керівника «Костанзи».

“Більше з керівництва підприємства, на жаль, знову не було нікого. Помічник арбітражного керуючого повідомив, що керувати підприємством вони не можуть, оскільки новопризначений керуючий не зареєстрований як офіційний керівник. Ця людина не має повноважень давати будь-які вказівки працівникам”, – пише Найда.

Найда стверджує, що відбувається саботування опалювального періоду від “Констанзи”. Рішенням штабу на арбітражного керуючого зобов’язали зробити все необхідне для термінового початку подачі тепла.

“Я вкотре наголосив на всій критичності ситуації. Розповів про холодні школи та садочки, про загрозу пошкодження тепломереж, якщо «Костанза» не запустить тепло. А також я ініціював звернутися щодо цього питання до органів державної влади. Зокрема, пропоную виносити нашу проблему на розгляд державного штабу з питань опалювального періоду”, – зазначає мер.

“Опалювальний період на межі зриву”, – мер Калуша про ситуацію з ТОВ «Костанза»

Джерело: galka.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua