У Києві триває прийом документів на присудження Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді

05 вересня 2024 р. 14:37

05 вересня 2024 р. 14:37


У столиці до 10 вересня триває прийом документів на присудження Премії Київської міської ради за особливий внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Як зазначила директорка Департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан, відзнаку вручають молодим та талановитим киянам за їхній активний внесок у розвиток місцевого самоврядування у місті.

«Міська влада відзначить активну молодь та молодіжні громадські організації Києва, які активно сприяють процесам місцевого самоврядування. Це стало позитивною тенденцією для столиці, оскільки молодь усе більше зацікавлюється участю в побудові європейського міста», – наголосила Юлія Хан.

До клопотання про присудження Премії додаються:

  • відомості про досягнення особи, яка заслуговує на відзначення премією, або молодіжної (дитячої) громадської організації, що заслуговує на відзначення премією;
  • особовий листок з обліку кадрів кандидата на здобуття Премії, скріплений печаткою, або дані про молодіжну (дитячу) громадську організацію (рік заснування, копії свідоцтва про реєстрацію та статуту (положення), кількість фіксованих членів, реквізити, відомості про керівників, перелік реалізованих проєктів за останній рік);
  • копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера кандидата на здобуття премії або довідка банківської установи про розрахунковий рахунок молодіжної (дитячої) громадської організації;
  • письмова згода на обробку, використання та поширення персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Зазначається, що перелік документів та супроводжуючий лист потрібно надіслати на електронну адресу: molodizhka@ukr.net, а оригінали документів – надати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 12 (4-й поверх).

Фото: ілюстративне.

У Києві триває прийом документів на присудження Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді

Джерело: www.kyivschina24.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua