У багатоквартирному будинку на Київщині стався вибух: у поліції назвали причину (ФОТО)

05 вересня 2024 р. 18:00

05 вересня 2024 р. 18:00


Ймовірно причиною вибуху стало необережне поводження з газовим приладом

У багатоквартирному будинку в Софіївській Борщагівці стався вибух. Правоохоронці Київської області встановлюють обставини вибуху, повідомляє портал "Коментарі".

У поліції зазначили, що 5 вересня, близько 13:30 до Бучанського управління поліції Київщини надійшло повідомлення про вибух в одному з житлових комплексів на сьомому поверсі.

Правоохоронці, прибувши на місце події, попередньо встановили, що вибух стався внаслідок необережного поводження з газовим приладом.

У поліції повідомили, що мешканець квартири зазнав незначних тілесних ушкоджень, від госпіталізації відмовився. А ось житло зазнало ушкоджень. На фото видно, що внаслідок вибуху вилетіло вікно та демонтована частина утеплення фасаду.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканці Києва сьогодні вранці чули вибухи. Окупаційні війська вчергове намагалися атакувати Україну і безпосередньо столицю ударними дронами. За даними КМВА, ворожі безпілотники почали “заходити” на територію України ще ввечері середи 4 вересня (близько 22:00). Ударні дрони “заходили” з південного та східного напрямів.

“Під загрозою повітряного удару перебували практично усі південні, північні, східні, центральні та частина західних областей України, в тому числі і Київ. В столиці тривогу оголосили ще до опівночі і тривала вона безперервно понад 9 годин”, - йдеться у повідомленні Київській міської військової адміністрації.

Що відомо про наслідки ворожої повітряної атаки на столицю читайте за посиланням .

У багатоквартирному будинку на Київщині стався вибух: у поліції назвали причину (ФОТО)

Джерело: kyiv.comments.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua