Киянка шукає на Переяславщині свою зниклу сестру, а в жителя міста поліцейські виявили амфетамін

06 вересня 2024 р. 10:34

06 вересня 2024 р. 10:34


У відділі поліції №1 Бориспільського РУП надали інформацію Переяслав .City про 10 звернень, що надійшли від жителів Переяславщини протягом минулої доби – 5-6 вересня.

За цей час правоохоронці зареєстрували три повідомлення про природну смерть : у Стовп'ягах помер 77-річний чоловік, у Гайшині – 71-річна жінка, у Переяславі – 56-річний чоловік.

Харківці. До переяславської поліції звернулася заявниця з Києва, яка шукає сестру. З її слів, останній раз вони спілкувалися в середині серпня, а тепер їй подзвонила сусідка, яка мешкає в селі Харківці та повідомила, що якась жінка знайшла сумку з телефоном, босоніжком, скривавленою хустинкою. Грошей та документів не було. Речі належать зниклій. У Харківцях проживала тітка. Заявниця припускає, що сестра могла поїхати з дому в цей населений пункт або у Переяслав , де лікувала зуби. Зі слів жінки, її сестра, раніше губилася і крайній раз її знайшли у Києві.

Переяслав. У 33-річного жителя міста працівники поліції виявили наркотичну речовину – 0,15 г «Амфетаміну».

Ковалин. О 15:31 надійшло повідомлення про загорання трави на полі, неподалік трансформаторної підстанції.

Строкова. О 16:28 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в селі, на вулиці Шкільній, горить житловий будинок і трав'яний настил на площі 1,5 га. За наданою інформацією, вже згоріли три господарських приміщення та житловий будинок. Травмованих немає.

Пристроми. О 17:25 на вулиці Черняхівській зіткнулися Honda Accord і Renault Kangoo.

Переяслав. 46-річна переяславка заявила про шахрайство. Жінка в інтернеті перейшла за посиланням про допомогу, після чого з її картки невідомі зняли кошти. Точної суми заявниця на вказала.

Реклама

Киянка шукає на Переяславщині свою зниклу сестру, а в жителя міста поліцейські виявили амфетамін

Джерело: pereiaslav.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua