Пенсіонер забув у столичному таксі 30 тис. доларів: що сталося з грошима (ФОТО)

06 вересня 2024 р. 11:23

06 вересня 2024 р. 11:23


У столиці таксист привласнив 30 тис. доларів

Поліцейські повідомили про підозру таксисту - він привласнив чималу суму готівки в іноземній валюті, яку забув в автомобілі пасажир. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Києва.

У таксі 30 тисяч доларів готівки забув 61-річний вчитель на пенсії. “Коли чоловік виявив відсутність коробки із накопиченнями, то одразу звернувся до служби підтримки. Однак водій, який виконував замовлення, стверджував, що в салоні свого авто знахідок не виявив”, - зазначили у поліції.

Не зізнавшись у знахідці, зловмисник залишив собі знайдені гроші та закопав знахідку в парку. Правоохоронці розшукали 53-річного водія й затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

“Місце схову також було знайдено, а гроші працівники поліції вилучили як речовий доказ. Невдовзі вони будуть повернуті потерпілому”, - зазначили у поліції.

Зловмиснику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна за вчинення крадіжки в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці викрили правопорушників, які незаконно організували онлайн-обмінники криптовалюти під виглядом банківських переказів. Зловмисникам повідомили про підозру за фактами неправомірного використання електронних грошей (ч. 1 ст. 200 КК України).

Слідство встановило, що у 2024 році 23-річні підозрювані організували діяльність з онлайн-обміну гривні на різні види криптовалют та електронні гроші. Дізнатися детальніше про фінансову аферу читайте за посиланням .

Пенсіонер забув у столичному таксі 30 тис. доларів: що сталося з грошима (ФОТО)

Джерело: kyiv.comments.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua