Представники ТЦК використовують нові хитрощі: подробиці

06 вересня 2024 р. 11:50

06 вересня 2024 р. 11:50


Про протиправні дії представників ТЦК розповів нардеп Сергій Євтушок

Представники ТЦК та СП використовують системи, які блокують мобільний сигнал, та вчиняють протиправні дії. Про це розповів народний депутат Сергій Євтушок в ефірі телеканалу, повідомляє портал "Коментарі".

Під час перевірок на вулицях, які українці назвали “бусифікацією”, виявляють випадки застосування представниками ТЦК засобів блокування мобільного зв'язку. Таку практику використовують, щоб військовозобов'язаний не міг повідомити родичам, друзям чи адвокатам про протиправні дії з боку ТЦК. Відповідні звернення отримав народний депутат Сергій Євтушок.

“Ряд звернень про те, що десь зупиняють, вмикають якісь засоби радіоелектронної боротьби, щоб людина не змогла нікуди подзвонити, силоміць затягують в автобус чи в бусик і везуть в ТЦК. Через 2-3 години людина вже проходить в ВЛК, і вранці вже перебуває на полігоні”, - розповів нардеп.

Він наголосив, що громадяни повідомляють саме про наявність засобів блокування мобільного зв'язку. “Є випадки, є до мене звернення, що в автомобілях, на яких пересувається ТЦК, вмонтовані системи, які блокують мобільний сигнал. Для того, щоб людина не змогла нікуди подзвонити, не повідомити ні родичам, ні, можливо, адвокатам, що з нею вчиняють неправомірні дії", - зазначив нардеп.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що релігійні переконання не допомагають чоловікам уникнути мобілізації. “Свідка Єгови” покарали за відмову отримати повістку. Згідно з вироком Ірпінського районного суду Київської області, чоловік відмовився отримати повістку 26 січня 2023 року і не з'явився до територіального центру комплектування (ТЦК). Як покарали військовозобов'язаного, читайте за посиланням .

Представники ТЦК використовують нові хитрощі: подробиці

Джерело: kyiv.comments.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua