У Київській області зупинилось будівництво: У КОВА ухвалили категоричне рішення

06 вересня 2024 р. 16:49

06 вересня 2024 р. 16:49


Які проблеми з будівництвом виникли у Київській області

У Київській області виникли проблеми з будівництвом об'єктів - проблеми виникли зі зведенням укриттів, приватних будинків. У Київській обласній військовій адміністрації розповіли, що ініціюють розірвання договорів з деякими підрядниками. Вони зривають терміни виконання робіт з будівництва низки об’єктів, повідомляє портал "Коментарі".

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко розповів, що йдеться про підрядника, який зводить два нові укриття в місті Переяслав та селі Вовчки. Ще один підрядник має збудувати приватний будинок в Поліській громаді. Однак роботи припинив на етапі фундаменту. “На жодному з цих об’єктів наразі роботи належно не ведуться. Договори будемо розривати, оголошувати нові тендери”, - зазначив голова КОВА.

За його словами, чимало зауважень виникло і до роботи деяких підрядників, зокрема, які облаштовують укриття для лікарні в Іванкові та закладу освіти в Немішаєвому. Якщо підрядники не виправлять зауваження, то договори з ними також будуть розірвані.

Руслан Кравченко наголосив, що терміни та якість будівництва – основні вимоги до всіх без винятку підрядників. Хто не виконує зобов’язань – мають чітко розуміти, що їх чекає розірвання договорів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці триває підготовка до відновлення будівництва метро на Виноградар - активні будівельні роботи планують розпочати у жовтні.

КП “Київський метрополітен” уклало договір на продовження робіт із будівництва Сирецько-Печерської лінії метрополітену в напрямку житлового масиву Виноградар із ТОВ “Група компаній “Автострада”.

Коли планують завершити будівництво метро на Виноградар читайте за посиланням .


У Київській області зупинилось будівництво: У КОВА ухвалили категоричне рішення

Джерело: kyiv.comments.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua