У Києві невідомі намагалися проникнути на територію об’єкту Міноборони, — Київський міський ТЦК

07 вересня 2024 р. 16:11

07 вересня 2024 р. 16:11


Зранку 6 вересня на збірному пункті Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки невідомі особи спробували незаконно проникнути на територію об’єкту Міністерства оборони України. Про це повідомляє Київський міський ТЦК та СП.

«Зранку 06 вересня на збірному пункті Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки невідомі особи спробували незаконно проникнути на територію об’єкту Міністерства оборони України, що знаходиться під охороною. Крім того, ті ж особи намагалися перешкоджати виїзду військової автомобільної техніки з території збірного пункту», — йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, в межах службових обов’язків та намагаючись уникнути серйозних наслідків, військовослужбовці Київського МТЦК та СП, застосовуючи фізичний вплив в межах службових повноважень, зупинили невідомих осіб і не дали їм протизаконно потрапити на військовий об’єкт, що знаходиться під охороною.

За даним фактом призначено службове розслідування.

«Керівництво Київського міського ТЦК та СП звертається до суспільства не піддаватися на провокації і не поширювати не перевірену інформацію. Це може грати на користь противнику та ставати підґрунтям для ворожої пропаганди», — додають у пресслужбі.

Фото: ілюстративне

У Києві невідомі намагалися проникнути на територію об’єкту Міноборони, — Київський міський ТЦК

Джерело: www.kyivschina24.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua