Сьогодні Фастівщина прощається із Захисником Дмитром Панченко

13 вересня 2024 р. 12:50

13 вересня 2024 р. 12:50


13 вересня у Фастівській громаді оголошено Днем жалоби у зв’язку з Церемонією прощання із Захисником Дмитром Панченком , який загинув під час несення служби на позиціях Куп'янського напрямку, отримавши несумісні з життям поранення внаслідок мінометного обстрілу з боку противника. Поховають бійця на Алеї Слави на Борівському кладовищі.

Дмитро Олександрович Панченко народився 20 грудня 1998 року в селищі Борова, де прожив до 5 років. Пізніше родина переїхала до Києва, де Дмитро закінчив школу № 83. Далі було навчання в Київському вищому професійному училищі будівництва і дизайну. В 2019 році Дмитро Олександрович був призваний на строкову службу до Національної Гвардії України. Після проходження строкової служби, чоловік продовжив службу вже за контрактом. У цей час Дмитро одружився, пізніше дружина Ірина подарувала йому донечку Аліну. Дмитро Панченко добросовісно та з честю виконував усі бойові завдання командування . Мав звання старшого солдата, був навідником-оператором 3 відділення 2 взводу оперативного призначення (на бронетранспортерах) батальйону бойового забезпечення в.ч 3066. Під час несення служби на позиціях Куп'янського напрямку, внаслідок мінометного обстрілу з боку противника, отримав поранення несумісні з життям.

Автор: Фото з архіву Героя Сьогодні Фастівщина прощається із Захисником Дмитром Панченко

У скорботі залишилися мама Наталія, батько Олександр, бабуся Олена Степанівна, дружина Ірина й 1,5 річна донька Аліна.

Розділяємо з родиною біль втрати. Не пробачимо ворогові жодної втраченої душі.

Вічна пам’ять та вічна слава Герою!

Нагадаємо, 4 вересня, під час виконання бойового завдання з відсічі і стримування збройної агресії ворога, загинув наш земляк Олексій САВЧЕНКО .

Реклама

Сьогодні Фастівщина прощається із Захисником Дмитром Панченко

Джерело: fastivnews.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua