Військовий з Переяслава 12 днів тому заплатив за 2 коптера 130 тисяч і досі їх не отримав: поліція

15 вересня 2024 р. 11:58

15 вересня 2024 р. 11:58


У відділі поліції №1 Бориспільського РУП надали інформацію Переяслав .City про 6 звернень, що надійшли від жителів Переяславщини протягом минулої доби – 14-15 вересня.

Переяслав. 63-річна переяславка повідомила, що невідомі особи зламали її телеграм-канал і розсилають повідомлення, в яких просять 15-17 тисяч гривень.

Переяслав. 31-річний військовий з Переяслава замовив 2 коптери mavic pro, здійснив за них повну оплату за реквізитами фізичної особи-підприємця. Однак, повідомив заявник, продавець дрони не відправляє, і гроші не повертає.

Як розповів захисник України Переяслав .City, минуло вже 12 днів, а домовлялися, що коптери доставлять через 7:

Відгуки на їхньому сайті хороші. Кошти треба було перерахувати не на картку, а за реквізитами ФОП, тому мене нічого не насторожило. Оплатити відразу – це їхня умова, та й загалом, зараз усі так продають – перестраховуються. А тепер я телефоную, а вони мені різні відмовки придумують, чому й досі не відправили мавіки. Я зараз у відпустці, але вона не тривала, вже скоро повертатися і там ці коптери дуже потрібні.

Я залишив заяву про це на сайті кіберполіції, а вчора, 14 вересня, зі мною зв'язалися переяславські правоохоронці. Сподіваюся, що придбані коптери мені надішлють.

Переяслав. О 17:17 надійшло повідомлення про загорання трав'яного настилу біля річки Трубіж.

Переяслав. О 04:14 зателефонував 25-річний переяславець і поскаржився на зятя, який влаштував сварку з жінкою.

Реклама

Військовий з Переяслава 12 днів тому заплатив за 2 коптера 130 тисяч і досі їх не отримав: поліція

Джерело: pereiaslav.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua