У столиці муніципали евакуювали медперсонал та пацієнтів лікарні через повідомлення про пожежу

16 вересня 2024 р. 13:48

16 вересня 2024 р. 13:48


У Києві муніципали евакуювали медперсонал та пацієнтів поліклініки в Оболонському районі через повідомлення про пожежу. Про це повідомили в Муніципальній охороні.

За словами муніципалів, під час служби на посту в поліклініці на вулиці Йорданській співробітники КО «Муніципальна охорона» отримали через систему оповіщення повідомлення про спрацювання пожежної сигналізації в одному з приміщень. Адміністрація лікарні ухвалила рішення про евакуацію пацієнтів і персоналу.

Охоронці повідомили керівництво про початок евакуації та розпочали організацію виведення медичного персоналу й пацієнтів із приміщення, де спрацювала пожежна сигналізація.

«Коли основні заходи та інструктаж про дії під час евакуації були проведені, від співробітника пожежної безпеки надійшла інформація: на 6-му поверсі лікарні в приміщенні вбиральні один із відвідувачів палив тютюновий виріб, внаслідок чого спрацювала система оповіщення про пожежну небезпеку», — йдеться в повідомленні.

Крім того, фахівці розповіли, що тільки після повторного підтвердження інформації співробітники КО «Муніципальна охорона» припинили евакуаційні заходи та повернулися до виконання своїх обов’язків у штатному режимі.

Фото: КО «Муніципальна охорона»

У столиці муніципали евакуювали медперсонал та пацієнтів лікарні через повідомлення про пожежу

Джерело: www.kyivschina24.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua