На "Книжковій країні" встановлять рекорд з одночасного читання: як долучитися

16 вересня 2024 р. 15:03

16 вересня 2024 р. 15:03


26 вересня 2024 року у Києві на фестивалі "Книжкова країна" встановлять рекорд з одночасного читання віршів Василя Стуса. Понад 100 людей читатимуть твори поета-дисидента. Долучитися може кожен, участь безкоштовна.

Про це повідомили у пресслужбі фестивалю.

Вставлення національного рекорду Україні відбудеться у четвер, 26 вересня, о 16:30 на галявині перед першим павільйоном ВДНГ. Учасники читатимуть вголос поезію зі збірки "Василь Стус. Вибране". Для того, щоб взяти участь, необхідно зареєструватися за посиланням .

На фестивалі Книжкова країна встановлять рекорд з одночасного читання віршів Стуса: як взяти участь

У день заходу кожен учасник отримає закладинку, що слугуватиме пропуском на подію. Після встановлення рекорду можна залишити книгу Стуса на згадку про цей досвід.

"Ми віримо, що любов до читання здатна об’єднувати людей. Саме тому ми хочемо зафіксувати цей дивовижний процес шляхом встановлення рекорду. Книгу обрали також усвідомлено — прагнемо вшанувати творчість легендарного українського поета Василя Стуса", — зазначають організатори.

Нагадаємо, другий фестиваль "Книжкова країна" відбудеться з 26 по 29 вересня на ВДНГ. Дізнатися, я кі активності запланували для учасників можна тут . З детальною програмою можна ознайомитися на сайті .

Досліджуй Київ: письменниця, журналістка та блогерка радять книги про столицю

На "Книжковій країні" встановлять рекорд з одночасного читання: як долучитися

Джерело: nashkiev.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua