Броварський метальник списа Артур Фельфнер посів шосте місце у фіналі Діамантової ліги

16 вересня 2024 р. 15:33

16 вересня 2024 р. 15:33


Броварський метальник списа — 20-річний Артур Фельфнер — посів шосте місце у фіналі Діамантової ліги. Про це повідомляє Броварська міська територіальна громада.

Як стало відомо, цього року, окрім інших змагань, Артур Фельфнер взяв участь у дорослому Чемпіонаті Європи, Олімпійських Іграх в Парижі, а минулими вихідними дебютував у фіналі Діамантової ліги в Брюсселі.

Артур Фельфнер потрапив до фіналу Діамантової ліги за результатами виступів на етапах у сезоні-2024 – увійшов до вісімки найкращих. Вдалося це броварському метальнику списа завдяки трьом результатам на етапах, зокрема четвертому місцю в Лозанні.

«Артур в першій спробі метнув 75,09, друга не вдалася, у третій і четвертій показав результати 79,40 та 79,01. Найкращий цього дня кидок вийшов у передостанній спробі – 79,86. Завершальна спроба не вдалася, тож Фельфнер завершив змагання на шостому місці», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виграв Діамантову лігу представник острівної країни Гренади Андерсон Петерс – 87,87, який лише на один сантиметр обійшов індійця Ніраджа Чопру – 86,86. Третє місце у німця Джуліана Вебера – 85,97.

Фото: Броварська міська територіальна громада.

Броварський метальник списа Артур Фельфнер посів шосте місце у фіналі Діамантової ліги

Джерело: www.kyivschina24.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua