Київська бригада заснувала рекрутинговий центр у будівлі КМДА

16 вересня 2024 р. 22:41

16 вересня 2024 р. 22:41


Інформаційно-рекрутинговий центр 112 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ розпочав свою роботу у приміщенні Київської міської державної адміністрації. Про це в Фейсбук повідомила бригада.

Бригада написала, що кожен, хто бажає мобілізуватися до складу 112 окремої бригади територіальної оборони, може отримати в цьому центрі інформацію про бригаду, доступні посади (як бойові, так і тилові), умови служби, а також про грошове та матеріальне забезпечення.

«Кожного дня до нас звертаються чоловіки і жінки, які висловлюють бажання мобілізуватися до вже легендарної першої київської бригади Сил ТрО. Наше завдання – максимально донести інформацію про бригаду кожному відвідувачу. Допомогти обрати ту професію, на якій він буде потрібен, як бригаді, так і державі загалом. Ми бачимо, що історії про «страшне тцк» та «невмотивованість» українців є насправді ворожими інформаційними вкидами. Бо люди приходять готові служити і захищати Україну», – каже рекрутер центру сержант Дмитро Петрівський.

Київська бригада заснувала рекрутинговий центр у будівлі КМДА

Водночас, командир 112 окремої бригади територіальної оборони полковник Владислав Косенко повідомив, що цей центр стане основою для створення мережі рекрутингових осередків 112 бригади як у Києві, так і в інших містах України.

«Не випадково, що центр розміщується саме в центрі української столиці. Адже саме наша бригада стала однією з перших на захисті Києва, і саме зі столиці ми продовжили свій бойовий шлях. Переконаний, що завдяки ефективному функціонуванню таких центрів, наші підрозділи будуть поповнюватися вмотивованими, патріотичними та професійними бійцями, які своїми знаннями та вміннями будуть наближати нашу перемогу» – зазначив командир 112 бригади.

Київська бригада заснувала рекрутинговий центр у будівлі КМДА

Фото: 112 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ

Київська бригада заснувала рекрутинговий центр у будівлі КМДА

Джерело: www.kyivschina24.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua