21 000 грн на опалювальний сезон: терміни подання заявок змінили

16 вересня 2024 р. 23:05

16 вересня 2024 р. 23:05


Змінено термін подання заяви на отримання грошової допомоги на опалювальний період. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Українці, які бажають отримати матеріальну підтримку для проходження зими, мають встигнути подати заявку до 25 вересня. Термін подання документів продовжили, щоб усі охочі встигли оформити виплату.

Виплати. Фото: скрін youtube

" Для отримання допомоги громадяни мали до 16 вересня подати відповідні заяви до місцевих органів влади. Проте з метою забезпечення належного охоплення населення допомогою заяви прийматимуться до 25 вересня 2024 року ", - попередили у відомстві.

Заготівля дров. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що одноразова допомога на опалювальний період у розмірі 21 тисячі гривень надається на придбання твердого побутового палива для вразливих категорій населення на прифронтових територіях.

" Першочергово відповідну допомогу отримують люди, які проживають у межах 10-кілометрової зони від державного кордону з рф або лінії зіткнення ", - наголошують у Мінреінтеграції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, фінансова підтримка на 6 місяців: допоможуть пенсіонерам та багатодітним сім'ям.

Також наш портал інформував, як отримати "зимову субсидію" від благодійників: на тверде паливо, комуналку та інші потреби.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, нова фінансова допомога для українок з дітьми та низьким доходом: умови отримання виплат.

21 000 грн на опалювальний сезон: терміни подання заявок змінили

Джерело: kyiv.znaj.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua