Вибухи біля 9-поверхівки у Кагарлику: із підозрюваним «працює» військова прокуратура

14 жовтня 2024 р. 14:12

14 жовтня 2024 р. 14:12


Увечері 11 жовтня у Кагарлику пролунали два вибухи: обидва - біля багатоповерхівки по вулиці Паркова, 18. Поліцейські затримали зловмисника. Про це повідомляє КагарликCity , за інформацією Кагарлицького відділення поліції.

Близько 20:00 у п’ятницю, 11 жовтня, біля 9-поверхового будинку по вулиці Паркова, 18 у Кагарлику пролунав гучний вибух. А через 20 хвилин - трохи слабший вибух.

За викликом мешканців будинку на місце події прибула слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції, керівництво Обухівського райуправління поліції, представники прокуратури.

Виявилося, що вибухнула світлошумова граната. На щастя, ніхто не постраждав.

Поліцейські провели поквартирний обхід будинку та встановили того, хто кинув боєприпас. Ним виявився військовослужбовець, який, до того ж самовільно залишив свій підрозділ. Чоловік винаймає квартиру в цьому будинку.

Чоловіка затримали та доправили до військової прокуратури в Білу Церкву. Йому висунуто звинувачення у незаконному поводженні із боєприпасами.

У квартирі, де проживає затриманий, правоохоронці теж знайшли боєприпаси. Їх направили на лабораторне дослідження, для класифікації.

Наступного дня, 12 жовтня, на дитячому майданчику біля 9-поверхівки виявили запал від гранати.

За записами камер спостереження, кагарлицькі правоохоронці виявили, що його залишив той же чоловік, що й кинув боєприпас. Він напередодні розпивав там спиртне і залишив такий небезпечний «подарунок».

Реклама

Вибухи біля 9-поверхівки у Кагарлику: із підозрюваним «працює» військова прокуратура

Джерело: kagarlyk.city