Адаптивний спорт для реабілітації ветеранів: форум в Бучі

16 жовтня 2024 р. 22:50

16 жовтня 2024 р. 22:50


У Бучі відбувся VI Обласний ветеранський захід «Сучасні засади та можливості адаптивного спорту і реабілітації». У форумі взяли участь і представники Кагарлицької громади .

Захід у форматі панельної дискусії та локацій з практичними можливостями зібрав понад 150 ветеранів з Київщини, а також їхніх рідних, рідних загиблих воїнів, волонтерів, медиків та представників державних структур.

Учасники форуму з адаптивного спорту і реабілітації в Бучі Автор: КОДА Учасники форуму з адаптивного спорту і реабілітації в Бучі

У заході взяли участь і представники Кагарлицької громади: ветеран російсько-української війни, головний спеціаліст сектору соціального забезпечення населення відділу ЦНАП Олександр Мозговий та мама загиблого воїна Наталія Клімова .

Учасники зібрання дізналися про види адаптивного спорту, зокрема, корнхол, диск-гольф, бадмінтон, стрільбу з лука, волейбол сидячи тощо.

Форум з адаптивного спорту і реабілітації в Бучі: тут мона було спробувати все на практиці Автор: КОДА Форум з адаптивного спорту і реабілітації в Бучі: тут мона було спробувати все на практиці

Вони побачили реальні результати реабілітації, почути успішні історії ветеранів, які вже досягли значного прогресу у відновленні.

Дві години було відведено для того, щоб учасники заходу на практиці змогли спробувати себе у різних видах адаптивного спорту.

Форум організував Київський обласний центр допомоги захисникам України імені Баранова Віталія Анатолійовича за підтримки Київської ОДА.

Реклама

Адаптивний спорт для реабілітації ветеранів: форум в Бучі

Джерело: kagarlyk.city