Смертельна ДТП на Фастівщині: жінка загинула під колесами автівки

17 жовтня 2024 р. 15:32

17 жовтня 2024 р. 15:32


Поліція Київщини розслідує смертельну дорожню аварію на Фастівщині за участю пішохода. Там водій не впорався з керуванням та збив жінку, яка йшла по дорозі, а після зіткнення потрапила під колеса іншої автівки й загинула від травм. Аварія трапилася на 70 кілометрі автодороги сполученням Мала Снітинка-Фастів, ввечері 14 жовтня.

Повідомляє Поліція Київщини.

Смертельна аварія трапилася на 70 кілометрі автодороги сполученням село Мала Снітинка - місто Фастів , 14 жовтня, близько 19:10 години.

Попередньо правоохоронці встановили, що 27-річний водій автомобіля Volvo не впорався з керуванням та здійснив наїзд на жінку, яка рухалась у попутному напрямку дороги. Від удару жінку відкинуло на зустрічну смугу руху, де на неї здійснив наїзд автомобіль Renault, під керуванням 56-річного киянина. В результаті аварії, жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події.

Слідчі, слідчого управління поліції Київської області розпочали досудове розслідування, за даним фактом (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, 21 серпня у місті Фастові сталася аварія , де 66-річний водій, рухаючись по вулиці Соборній, здійснив наїзд на жінку.

Реклама

Смертельна ДТП на Фастівщині: жінка загинула під колесами автівки

Джерело: fastivnews.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua