Коли повністю відкриють Подільсько-Воскресенський міст: новий прогноз Кличка

17 жовтня 2024 р. 19:05

17 жовтня 2024 р. 19:05


Повноцінний рух транспорту столичним Подільсько-Воскресенським мостом відкриють наприкінці жовтня — початку листопада 2024 року.

Відповідний прогноз назвав мер Києва Віталій Кличко в етері телеканалу КИЇВ24.

Наразі роботи виконали на ділянці від вулиці Петра Вершигори до розворотного кільця трамваю, також триває облаштування 90-метрового тунелю під залізницею.

Роботи виконують цілодобово за погодженням із Київською міською військовою адміністрацією з урахуванням умов воєнного стану та у співпраці з Укрзалізницею, щоб не зупиняти рух залізничного транспорту, який на сьогодні має стратегічне значення.

Нагадаємо, раніше роботи зі спорудження тунелю під залізницею, який виведе Подільський мостовий перехід на Троєщину, подовжували до 30 жовтня.

Ще раніше, у грудні 2023 року, мер Києва Віталій Кличко повідомляв , що повністю відкрити рух мостом планують влітку 2024 року. Тоді ж на мосту відкрили рух для спецтранспорту, автомобілів екстрених служб та пасажирських автобусів.

Пізніше, у серпні 2024-го, директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор заявляв , що повноцінний рух транспорту столичним Подільсько-Воскресенським мостом відкриють наприкінці жовтня.

Рух мостом має розвантажити транспортне сполучення з житловим масивом Троєщина.

“Наш Київ” вже писав, що у трьох закладах профтехосвіти столиці можна безкоштовно здобути робітничі професії .

"Тарілку" на Либідській вбудовують у новий ТРЦ Ocean Mall: фото

Коли повністю відкриють Подільсько-Воскресенський міст: новий прогноз Кличка

Джерело: nashkiev.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua