«Від поваги до безпеки». Бренд SAILUN став партнером важливого соціального проекту

18 жовтня 2024 р. 10:29

18 жовтня 2024 р. 10:29


Правильно підібрані шини – один з важливих аспектів безпеки на дорозі, яка починається задовго до виїзду.  Тому вчасна їх заміна – дійсно важлива. Втім, чомусь багато водіїв (тут буде справедливо зауважити – не лише в нашій країні, а й в усьому світі), іноді просто слідують загальним правилам, не задумуючись про передумови і особливості.

Саме тому, китайська компанія SAILUN, як соціально відповідальний бренд, розширив рамки своєї інформаційної присутності в Україні.

«Від поваги до безпеки» – спільний проект SAILUN та українських медіа

Наприклад, враховуючи сезон, то зараз є актуальним вибір зимових шин, бо це запорука безпеки на дорозі в холодний період. Зимові шини мають спеціальний протектор, що забезпечує краще зчеплення з дорогою на льоду та снігу. Окрім того, зимові шини виготовляють зі спеціальної гуми, яка не твердне при низьких температурах, забезпечуючи надійний контакт з дорогою. Вчасна заміна шин не лише покращує керованість автомобілем, але й зменшує гальмівний шлях, що особливо важливо в екстремальних умовах. І це лише відповідь на одне питання – чому треба міняти шини відповідно до сезону використання. А от після рішення і усвідомлення того, що заміну треба робити вже, кількість і складність питань зростає. Які шини обрати? Чим вони відрізняються між собою? Як зрозуміти, що шини поміняли правильно?  І це лише кілька питань, що стосуються тільки гуми. А є ще питання зимових і літніх рідин, фільтрів, способів керування автомобілем в різних погодних умовах, правил поведінки на дорозі. Тобто питань – маса. При чому іноді й таких, що деякі водії з величезним стажем щодо них ніколи не задумувалися, або вчиняли інтуїтивно.

Для того, щоб українські водії були обізнаними у всьому що відбувається на дорогах і тому, що з ними повʼязано, пул українських радіостанцій Авторадіо, Радіо П’ятниця та Радіо NRJ, а також інформаційний сайт BigKyiv, разом із китайським шинним брендом SAILUN   презентують спільний проект, що матиме назву «Від поваги до безпеки».

«Від поваги до безпеки» – про що саме буде проект

«Від поваги до безпеки» – це програми на радіо, присвячені безпеці водіїв: це підготовка їх до різних дорожніх ситуацій, інформація про важливі речі, як зміни у ПДР, заміна рідин, перевірка технічного стану, вчасна заміна шин тощо. У цих програмах українським водіям розповідатимуть не лише що треба робити у тій чи іншій ситуації, а головне – чому і як це треба робити.

«Від поваги до безпеки». Бренд SAILUN став партнером важливого соціального проекту

Так, соціально відповідальний бренд  SAILUN  представляє на Радіо П’ятниця та Радіо NRJ короткі поради з піклування про авто. Те, без чого неможливе відповідальне ставлення до дороги. Серед інших тем, серія програм “Безпечні маршрути” буде присвячена саме питанню шин: відповідність до сезону, висота протектору та знос покришок, специфіка зчеплення з дорогою за різних погодних умов та інше – все про безпеку, що гарантуватиме правильний підбір резини.

А от на Авторадіо до реалізації проекту долучається Олександр Федченко – відомий автомобільний експерт та журналіст. Він – постійний представник українських медіа на світових автомобільних форумах, тест-драйвах та заїздах. Федченко провів сотні  автомобільних тестів, має власну СТО, постійно підтримує зв’язок з автомобільними компаніями та їх представниками, завжди на зв’язку з колегами  та провідними автомобільними спеціалістами.  «Міняти шини в сезон – це як встановлювати кондиціонер в самісіньку спеку! Не дарма кажуть «готуй санчата влітку» – так значно дешевше! А взагалі, якщо говорити про вигоду, то ми не можемо не згадати про шини SAILUN » – йдеться на каналі Олександра Федченка, де вже вийшов детальний огляд шин SAILUN. В рамках медійної ініціативи на автодромі «Чайка», пілот школи контр-аварійного водіння Валерій Шевельов випробує можливості цих шин через різні маневри: розгін-гальмування, швидкісний об’їзд перешкод, поліцейський розворот та інші. Результати цього тест драйву також будуть оприлюднені в рамках проекту.

«Від поваги до безпеки». Бренд SAILUN став партнером важливого соціального проекту

Цього тижня у програмі «Перша передача» з Олександром Федченко якраз говоритимуть про зимові шини: як їх підібрати, на що звертати увагу та інше. Мало за те, у слухачів Авторадіо є можливість поставити тематичне запитання, і ще отримати подарунок для вашого авто. Свої запитання щодо зимових шин треба залишати під відповідним постом Авторадіо у Фейсбук чи Інстаграм. Автор найкращого, найцікавішого запитання отримає комплект зимових шин SAILUN. А це – чудовий шанс подбати про свою безпеку на зимовій дорозі.

Чому українські медіа та SAILUN – разом?

Приклад обʼєднання потужних медіаресурсів та провідного світового виробника це єдиний варіант запоруки успіху будь якого соціального проекту. Бо якщо медіа маленькі – то й “вихлоп” від ініціативи буде невеликим. Якщо партнер – маловідомий, то навіть за підтримки потужного медіаресурсу бажаного ефекту досягти складно – люди не продемонструють належного рівня довіри. В проекті «Від поваги до безпеки» всі ці нюанси враховані.

Наприклад Авторадіо та радіо “Пʼятниця” щотижня слухають близько 2 мільйонів людей, онлайн прослуховування лише радіостанції NRJ перевершує позначку 550 000. Сайт BigKyiv має кількісний показник аудиторії у близько 800 000 користувачів. Також проект знайшов своє відображення і на сторінках соцмереж цих медіаресурсів. Варто відзначитити, що загальна кількість їх підписників – більше 250 000.

Що ж стосується китайської компанії SAILUN, то тут варто відзначити, що SAILUN Tire є частиною міжнародної групи SAILUN Group, яка є у ТОП-10 виробників шин у світі за обсягами виробництва. SAILUN Group має всесвітню дистриб’юторську мережу та численні логістичні центри в Північній Америці, Європі, Австралії та Азії. SAILUN обслуговує клієнтів у понад 180 країнах. Його загальна виробнича потужність, наприклад, у 2022 році становила понад 80 мільйонів вантажних і легкових шин і 160 000 тон шин для спеціальної техніки.

Відповідність високим планкам, що ставлять для себе і українські медіа і SAILUN є запорукою успіху будь яких ініціатив, що проводяться у співпраці. То ж проект «Від поваги до безпеки» неодмінно допоможе українськім водіям дійсно отримати кваліфіковані відповіді на свої питання, дізнатися дещо нове зі світу автоіндустрії, а також підвищити власний комфорт водіння та безпеку себе та оточуючих.

«Від поваги до безпеки». Бренд SAILUN став партнером важливого соціального проекту

Джерело: bigkyiv.com.ua