Майстерня: UNight спільно з Jägermeister запускають освітню програму для розвитку індустрії музичних подій в Україні

18 жовтня 2024 р. 12:53

18 жовтня 2024 р. 12:53


Асоціація клубів та культурних подій UNight спільно з брендом Jägermeister оголошує набір на безкоштовну освітню ініціативу з івент продакшну.

Це проєкт для промоутер_ок, менеджер_ок, креативних директор_ок, куратор_ок, звукорежисер_ок, світлорежисер_ок, букер_ок та всіх, хто мріє про кар'єру в індустрії музичних івентів і прагне отримати необхідні навички для роботи у сфері музичних подій.

Майстерня — навчальна програма, яка поєднує лекції, практичні заняття з домашніми завданнями та фідбек сесіями за двома спеціалізаціями: Technical Production (Технічний продакшн) і Event Management & Creative Direction (Івент Менеджмент та Креативна Дирекція) . Проєкт покликаний підтримати розвиток музичної індустрії та клубної культури в Україні, створивши простір для обміну знаннями між професіонал_ками та новим поколінням спеціліст_ок. Майстерня об’єднала представників і представниць культових подій, майданчиків та інституцій (зокрема Rhythm Buro, Laboratorium, Брудний пес, ∄, Keller, Some People і HVLV), аби вони поділилися своїм досвідом і знаннями у сфері музичних івентів. UNight спільно з Jägermeister запускають освітню програму "Майстерня" для розвитку індустрії музичних подій в Україні

Залежно від обраного напряму, під час навчання студент_ки опанують основи івент продакшну, дослідять роль звуку та світла, розберуться в технічній термінології та теорії, навчаться менеджерити події, складати бюджети та координувати команду, зрозуміють роль креативного підходу до кураторства, маркетингу і букінгу тощо.

Отримані знання допоможуть закріпити практичні завдання та реальні кейси: наприкінці програми обидва департаменти об’єднають у спільні групи для створення власної мистецької події на одній з локацій асоціації UNight. У кожен з департаментів команда Майстерні обере до 25 студент_ок. По завершенню інтенсивного 5-тижневого навчання та захисту фінальних проєктів найкращі студент_ки отримають можливість пройти стажування на подіях та майданчиках, з якими співпрацює UNight.

Подати заявку на участь у програмі можна з 17 жовтня до 7 листопада, заповнивши форму на сайті . Результати відбору повідомлять 11 листопада, а навчання розпочнеться 18 листопада.

Як митцям монетизувати власну творчість: історія Олександра Грехова та Альбіни Колесніченко

Майстерня: UNight спільно з Jägermeister запускають освітню програму для розвитку індустрії музичних подій в Україні

Джерело: nashkiev.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua