На Київщині чоловік зберігав зброю та боєприпаси в гаражі

18 жовтня 2024 р. 16:55

18 жовтня 2024 р. 16:55


На Київщині правоохоронці виявили незаконний арсенал зброї та боєприпасів, які чоловік зберігав у власному гаражі. Фігуранту повідомлено підозру. Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини.

Нещодавно у Вишгородському районі правоохоронці затримали чоловіка, який незаконно зберігав зброю та боєприпаси у гаражному кооперативі міста Славутич. Під час обшуку були вилучені вогнепальна зброя та боєприпаси.

На Київщині чоловік зберігав зброю та боєприпаси в гаражі

Правоохоронці здійснили комплекс слідчих дій та оперативних заходів, у результаті яких було задокументовано протиправну діяльність 40-річного місцевого мешканця

«Під час обшуку, працівники поліції виявили та вилучили чотири корпуси гранат Ф-1, дві уламкові гранати типу М-67 з підривачами, автомат АКС-74У та сім магазинів до нього, багнет, снайперську гвинтівку з п’ятьма магазинами, нічний стрілецький та снайперський оптичні приціли, два глушники, а також 1147 набоїв калібру 5,45 мм і 144 набоїв калібру 7,62 мм.», — йдеться в повідомленні.

Слідчі, під процесуальним керівництвом Славутицького відділу Вишгородської окружної прокуратури, оголосили підозру фігуранту за фактом незаконного придбання, носіння та зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів, що підпадає під ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Тепер зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото: поліція Київщини

На Київщині чоловік зберігав зброю та боєприпаси в гаражі

Джерело: www.kyivschina24.com