Коли у Києві запрацюють табло на станціях метро: що відомо

19 жовтня 2024 р. 15:13

19 жовтня 2024 р. 15:13


У Києві майже п'ять років тому на деяких станціях метро встановили електронні табло, які мають показувати час до прибуття потягу. Проте вони або не працюють, або таймер перериває реклама.

Керівник цифрової трансформації Києва та заступник мера Петро Оленич повідомив, що місто планує оновити весь інфраструктурний апаратний комплекс у 2025-2026 роках, зокрема й роботу табло.

Про це пише "24 канал".

За словами Оленича, попри цифровізацію та активний розвиток диджиталізації застосунку "Київ Цифровий", питання табло наразі не пов'язане із роботою IT-департаменту КМДА.

Коли у Києві запрацюють табло на станціях метро: що відомо

Все плануємо об'єднати в єдину систему управління, в тому числі для сповіщень та вказівок від Міноборони та ДСНС на випадок надзвичайних ситуацій

Протягом наступних років мають запровадити електронну транспортну систему, яку "відклали" у 2022 році через повномасштабне вторгнення. Також оновити програмні засоби та апаратну інфраструктуру по світлофорах, контролерах табло тощо.

Раніше ми писали, що "Київпастранс" оголосив тендер на закупівлю трамваїв з повноцінною низькою підлогою та Wi-Fi в середині вагона.

Квитки на Київську дитячу залізницю можна придбати через чат-бот: деталі

Коли у Києві запрацюють табло на станціях метро: що відомо

Джерело: nashkiev.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua