Єрмак попередив: якщо вони не отримають жорстку відповідь, війни у Європі не уникнути

19 жовтня 2024 р. 21:01

19 жовтня 2024 р. 21:01


Андрій Єрмак / Фото: Telegram / Андрій Єрмак

Без рішучої реакції Західного світу авторитарні режими можуть стати агресивнішими в Європі, що призведе до конфлікту.

Війна Росії в Україні, а також підтримка КНДР і Ірану створюють загрозу для демократичних країн, без жорсткої відповіді вони готуватимуться до посилення свого впливу в Європі.

Про це заявив очільник Офісу президента Андрій Єрмак

“Війна Росії в Європі проти України і залучення армії КНДР, підтримка Іраном війни на Близькому Сході, нагнітання КНДР на Корейському півострові. Бажання нового воєнного альянсу автократій розбалансувати демократичні сфери впливу наразі є репетицією і можливим промацуванням реакції Західного світу. Якщо це не отримає жорстку відповідь, вони почнуть готуватися до подальшого нав‘язування свого впливу у Європі, що буде неможливо здійснити без війни”, – заявив він.

Єрмак підкреслив, що ідея «замирення» Росії та авторитарних режимів неефективна. Для запобігання великій війні необхідна сила.

Раніше Володимир Зеленський розкрив три перші пункти плану перемоги України , який включає швидкі та конкретні кроки стратегічних партнерів до кінця грудня.

Нагадаємо, Північна Корея фактично вступає у війну проти України, постачаючи Росії ракети та відправляючи робітників і військових. Це підтвердили президент України Володимир Зеленський, ГУР та південнокорейська розвідка. ЗСУ вже ліквідували шістьох офіцерів з КНДР під час одного з ударів.

Єрмак попередив: якщо вони не отримають жорстку відповідь, війни у Європі не уникнути

Джерело: darnitskiy.org.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua