У Києві розшукали 11 зловмисників, які переховувалися від слідства та суду

20 жовтня 2024 р. 19:50

20 жовтня 2024 р. 19:50


Минулого тижня столичні правоохоронці затримали 11 осіб, які переховувалися від органів розслідування та суду. Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва.

У поліції зазначили, що одним із ключових завдань правоохоронних органів є проведення оперативних заходів з розшуку осіб, причетних до скоєння тяжких і особливо тяжких злочинів, а також пошук безвісно зниклих громадян. За результатами роботи минулого тижня правоохоронці звітують про успішні дії, спрямовані на встановлення місцеперебування зловмисників і зниклих осіб.

«Завдяки роботі поліцейських карного розшуку минуло тижня було викрито та затримано 11 зловмисників, які переховувались від органів досудового розслідування, суду та установ виконання покарань», — розповіли в пресслужбі поліції.

Серед правопорушень, скоєних фігурантами, яких вдалося затримати, є пограбування, крадіжки, незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами, а також злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

«Окрім того, за минулий тиждень правоохоронці розшукали 89 безвісно зниклих громадян. Разом з тим, здійснювалися оперативно-розшукові заходи з виявлення та ідентифікації тіл загиблих — встановлено 4 особи», — додали в пресслужбі.

Фото: ілюстративне

У Києві розшукали 11 зловмисників, які переховувалися від слідства та суду

Джерело: www.kyivschina24.com