Нічна атака РФ на Київ — в одному з районів зафіксовано падіння уламків дрону

21 жовтня 2024 р. 05:01

21 жовтня 2024 р. 05:01


Збитий "шахед". Фото ілюстративне: Associated Press

Внаслідок нічної атаки РФ на Київ, 21 жовтня, зафіксовано падіння уламків дрону в Дніпровському районі столиці. Наразі ворожа атака досі триває.

Що відомо

"Внаслідок атаки російських ударних БпЛА по Києву, зафіксовано падіння уламків в Дніпровському районі. Попередньо, на відкритій території. Здійснюється обстеження. Пожежі не виявлено. Інформація щодо можливих руйнувань чи потерпілих на цю хвилину не надходила", — повідомив о 04:02 Сергій Попко, начальник КМВА.

Крім того він наголосив, що повітряна тривога в столиці досі триває, тому закликав киян перебувати в укриттях

Де оголосили повітряну тривогу

Станом на 04:05 повітряну тривогу оголошено Київській, Чернігівській, Сумській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській та Вінницькій областях. Також темно-червоним кольором вже багато місяців помічені Луганська область та окупований півострів Крим.

Нагадаємо, що у неділю ввечері, 20 жовтня, Російська Федерація здійснила декілька авіаударів по Харкову . Наразі вже відомо про 12 поранених.

Також ми писали, що в цей день російська армія вдарила по одному з енергетичних об'єктів в Сумській області . Без світла залишились десятки тисяч споживачів.

Нічна атака РФ на Київ — в одному з районів зафіксовано падіння уламків дрону

Джерело: kyiv.novyny.live

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua