Нічна атака РФ на Київ — уламки дронів упали в трьох районах

21 жовтня 2024 р. 06:23

21 жовтня 2024 р. 06:23


Удар російських дронів по Києву. Фото: REUTERS/Gleb Garanich

Росія в ніч проти 21 жовтня вкотре намагалась атакувати Київ дронами . Сили ППО знищили усі БпЛА, які загрожували місту. Внаслідок падіння уламків у трьох районах є пошкодження.

Що відомо

За словами Сергія Попко, начальника КМВА, російські окупанти не зменшують інтенсивність повітряних атак як по Україні, так і по Києву. Зокрема, сьогоднішня ніч не була виключенням і ворог знову намагався атакувати столицю.

На цей раз повітряна тривога у Києві тривала понад 5 годин. Російські дрони заходили в бік столиці з різних напрямків. Проте силами усіх складових Сил обороні — всі безпілотники, приблизно до десятка, які загрожували Києву — були знешкодженні.

Внаслідок атаки РФ по місту, падіння уламків дронів зафіксовано у трьох районах столиці — Дніпровському, Голосіївському та Солом'янському.

У КМВА уточнили, що за попередніми даними в Дніпровському районі пошкоджено електричний кабель. Інформації щодо постраждалих не було.

Тим часом в Голосіївському районі зафіксовано часткове оздоблення стін та є вибиті вікна в багатоквартирному житловому будинку. Руйнувань, пожеж та постраждалих не виявлено.

Однак у Солом'янському районі падіння уламків на дах одноповерхового житлового будинку спричинило пожежу. Вогонь було локалізовано. Наразі відомо про одного потерпілого. Медики зафіксували у чоловіка опіки обличчя, проте від госпіталізації він відмовився.

Нагадаємо, що ввечері 20 жовтня Росія атакувала Харків КАБами . Внаслідок атаки зафіксовано пошкоджені будинки, є постраждалі, а у трьох районах міста відсутнє світло.

Також ми писали, що в цей день російська армія вдарила по одному з енергетичних об'єктів в Сумській області . Без світла залишились десятки тисяч споживачів.

Нічна атака РФ на Київ — уламки дронів упали в трьох районах

Джерело: kyiv.novyny.live

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua