Заступник голови КМДА Володимир Прокопів написав заяву на звільнення

22 жовтня 2024 р. 14:30

22 жовтня 2024 р. 14:30


Заступник голови КМДА Володимир Прокопів написав заяву на звільнення. Про це у Фейсбук повідомив сам Володимир Прокопів.

Заступник голови КМДА зазначив, що завжди був відкритим до журналістів і ніколи нічого не приховував. Прокопів також зауважив, що відповідав майже дві години на запитання, які цікавили журналістів.

«За всі роки своєї публічної діяльності, роботи в органах місцевого самоврядування, на державній службі я завжди був відкритим до журналістів. Я не маю чого приховувати, тому і сам, коли почали телефонувати родичам та моїм друзям, запросив їх на чесну розмову. Майже дві години я відповідав на усі запитання, які цікавили журналістів», — написав Прокопів у Фейсбук.

Він також додав, що готовий і відкритий до перевірок, якщо правоохоронні органи та інші контролюючі державні служби помітять у діях елементи порушення.

Заступник голови КМДА зазначив, що написав заяву на звільнення, адже ніколи не тримався за посаду. Він зазначив, що нього важлива репутація та чесне імʼя родини.

Нагадаємо, Віталій Кличко повідомив, що звернувся до правоохоронних і антикорупційних органів перевірити факти, викладені журналістами щодо Прокопіва. На час проведення перевірки він відсторонив заступника голови КМДА від виконання його обов’язків, щоб забезпечити об’єктивність розслідування.

Крім того, журналісти Bihus.Info опублікували нове розслідування, в якому йдеться про заступника голови КМДА Володимира Прокопіва. Він, за даними розслідування, через приватні компанії отримав в свою власність значну кількість об’єктів нерухомості, які раніше належали місту. Також, згідно з матеріалами розслідування, родина Прокопіва отримала елітне житло за зниженими цінами.

Фото: з відкритих джерел

Заступник голови КМДА Володимир Прокопів написав заяву на звільнення

Джерело: www.kyivschina24.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua