На Київщині БЕБ зупинилио діяльність трьох нелегальних АЗС

22 жовтня 2024 р. 19:20

22 жовтня 2024 р. 19:20


Детективи Головного підрозділу БЕБ України виявили факти продажу нелегально виготовленого пального на території Київської області. Нелегальні АЗС діяли в Боярці, Вишневому та Ворзелі. Про це повідомили в пресслужбі Бюро економічної безпеки.

У ході обшуків на трьох автозаправних станціях детективи БЕБ зафіксували порушення вимог законодавства України. Ці станції функціонували без необхідних дозвільних документів, таких як: ліцензії на роздрібну торгівлю пальним, сертифікати якості пального та документи, що підтверджують його походження, а також на АЗС були відсутні реєстратори розрахункових операцій.

«За результатами обшуків детективи Бюро вилучили 12 тонн контрафактного дизеля та бензину марки А-95, готівку, отриману від реалізації пального, а також обладнання – 6 модульних станцій для заправки автомобілів пальним та скрапленим газом. Наразі досудове розслідування за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України триває, встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності», — йдеться в повідомленні.

В пресслужбі БЕБ зауважили, що загальна вартість вилученого майна становить близько 2 млн гривень.

На Київщині БЕБ зупинилио діяльність трьох нелегальних АЗС

Фото: Бюро економічної безпеки

На Київщині БЕБ зупинилио діяльність трьох нелегальних АЗС

Джерело: www.kyivschina24.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua