Штори на люверсах для високих стель: як зробити інтер'єр сильнішим

23 жовтня 2024 р. 00:10

23 жовтня 2024 р. 00:10


Багато ще є прихильників класичних штор, які вирізняються стильним рішенням з мінімалістичним дизайном. Саме такими можна вважати штори на люверсах. Такі штори чудово підійдуть для просторих кімнат.

стильні штори для високих стель

Що ж вони собою представляють? Люверси – це розбірні пластикові кільця. Їх вставляють в отвори у верхній частині штори. Далі використовують для навішування її на карниз. На полотні утворюються красиві рівномірні складки, що утримують форму. І все це завдяки тому, що кільця розташовані на однаковій відстані один від одного.

Такі штори на люверсах ви можете замовити в інтернет-магазині «Asler». Вони нададуть вашим вікнам строгості та лаконічності. Зможуть підкреслити мінімальний дизайн текстилю.

Люверси: особливості штор

Штори з люверсами чіпляють лише на круглі (штангові) карнизи. Розмір кілець підбирають під діаметр штанги. Важливо, щоб вони вільно пересувалися. Встановлення люверсів можливе як до щільних портьєрів, так і до легких тюлей.

Як вибрати штори для високих стель? Для того, щоб зверху штора тримала форму важливо до тканинного краю приклеїти високої щільності люверсну смужку. Таким чином, ви отримаєте жорстку планку, що має висоту у 7-10 см. В чому особливості:

Зараз у спеціальних магазинах можна зустріти готові штори на люверсах. Але клейка стрічка може бути поганою або взагалі відсутньою. Тому все частіше звертаються за індивідуальним пошиттям.

Інтер'єрні рішення з люверсами

оформлення вікон з високими стелями

Штори на люверсах в інтер'єрі красиво виглядають у просторих приміщеннях з високими стелями. Часто оформленими у сучасному стилі. Сьогодні їх часто використовують у морській тематиці. Вони будуть доречними для таких кімнат:

  • вітальня;
  • спальня;
  • дитяча кімната;
  • домашній кабінет;
  • кухня.

Особливості таких штор для високої стелі:

Таке оформлення вікон з високими стелями допоможе вам підкреслити особливості вашого дизайну. А також, зробити ваше приміщення правильно оформлене та оздоблене.

Чому часто обирають люверси для високих стель?

Штори на люверсах не тільки красиво виглядають. Вони ще й:

  • зручні;
  • практичні;
  • функціональні.

Люверси плавно і безшумно пересуваються карнизом. А також, легко розсуваються/засуваються. На відміну від виробів на гачках їх практично неможливо обірвати. Люверси без проблем витримують щільні важкі тканини.

Якщо у вас якісно пошиті такі штори, то ви впевнено можете прати їх разом із кільцями. Вони триматимуться і не випадуть при пранні. Саме такі стильні штори для високих стель ви зможете знайти на сайті https://alser.ua/ компанії «Asler». В каталозі знайдете багато цікавих та практичних рішень. Обирайте найкраще для своїх вікон!

Реклама

Штори на люверсах для високих стель: як зробити інтер'єр сильнішим

Джерело: pereiaslav.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua