У «Київ Цифровий» графіки відключень електроенергії ДТЕК тепер доступні офлайн

23 жовтня 2024 р. 18:32

23 жовтня 2024 р. 18:32


У останній версії застосунку «Київ Цифровий» користувачі можуть переглядати графіки відключень електроенергії від ДТЕК навіть без підключення до інтернету. Про це повідомив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Петро Оленич.

За словами очільника, в додатку також з’явилася можливість завантажувати графік відключень у форматі PDF та зберігати його на своєму пристрої для зручного доступу в будь-який момент.

«Ми постійно вдосконалюємо Київ Цифровий, щоб зробити його максимально корисним для містян. Можливість переглядати графіки відключень офлайн і завантажувати їх у PDF – це ще один крок до забезпечення доступності важливої інформації за будь-яких умов», – зауважив Петро Оленич.

Петро Оленич також зазначив, що наразі в Києві графіки відключень електроенергії не використовуються. Проте енергетики підготували оновлені графіки, які будуть доступні в застосунку, на випадок отримання відповідної команди від диспетчера НЕК «Укренерго».

Фото: ілюстративне

У «Київ Цифровий» графіки відключень електроенергії ДТЕК тепер доступні офлайн

Джерело: www.kyivschina24.com