Для киян та гостей міста проведуть осінні екскурсії: перелік та реєстрація

24 жовтня 2024 р. 13:19

24 жовтня 2024 р. 13:19


На вихідних, 26 та 27 жовтня, у Києві відбудеться чотири безоплатні екскурсії вулицями старого Подолу та Святошина, а також двориками на Золотих Воротах. Одна з них адаптована для людей із порушеннями слуху.

Про це повідомили в Управлінні туризму та промоцій КМДА .

До прогулянок можна долучитися в суботу та неділю, попередньо зареєструватися. Місця зустрічей кияни та гості міста зможуть дізнатися в анкетах.

Перелік найближчих безоплатних екскурсій Києвом:

  • Екскурсія "Провулками київського Кудрявця": про літописні місця столиці та творіння архітекторів, художників, письменників, акторів, які мешкали в цій місцевості в різні часи.

Дата та час: 26 жовтня, субота, 16:00.

Реєстрація за посиланням .

  • Екскурсія "Таємниці града Ярослава" (адаптована для людей із порушеннями слуху в супроводі перекладача жестової мови): про таємниці Софійського та Михайлівського соборів і оборонні споруди навколо Києва за часів правління князя Ярослава Мудрого.

Дата та час: 26 жовтня, субота, 17:30.

Реєстрація за посиланням.

  • Екскурсія "Київ історичний": прогулянка історичним центром і Подолом, перегляд пам'яток та видатної архітектури.

Дата та час: 27 жовтня, неділя, 11:30.

Екскурсія "Святошинська сюїта": екскурсанти дізнаються про розбудову Святошинського району та цікаві факти про життя й діяльність видатних особистостей, які мешкали в Академмістечку.

Дата та час: 27 жовтня, неділя, 16:00.

Кількість місць на відвідування екскурсій обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації повідомленням на електронну пошту та телефонним дзвінком.

Раніше ми писали, що у Києві закривається книгарня "Старого Лева" , книголюбів запрошують на останню вечірку та повний розпродаж книг.

У Києві в аптеці можна зробити щеплення від грипу: адреса

Для киян та гостей міста проведуть осінні екскурсії: перелік та реєстрація

Джерело: nashkiev.ua