У Слодбоді в парку посадили дерева Перемоги

24 жовтня 2024 р. 17:19

24 жовтня 2024 р. 17:19


У парку в центрі села Слобода Кагарлицької громади з’явилися щойно молоденькі дуби та клени — їх посадили учасники акції «Посади дерево Перемоги».

Під час толоки «Посади дерево Перемоги» у Слободі Автор: надано Світланою Бакал Під час толоки «Посади дерево Перемоги» у Слободі на Кагарличчині

23 жовтня, працівники Слобідського старостату, сфери культури та старшокласники Слобідської гімназії взяли участь в екологічній толоці «Посади дерево Перемоги». У сільському парку біля Братської могили вони висадили понад 30 молоденьких дубів та кленів.

Під час толоки «Посади дерево Перемоги» у Слободі Автор: надано Світланою Бакал Під час толоки «Посади дерево Перемоги» у Слободі на Кагарличчині 2

«Оскільки багато дерев у парку вже перейшли свою вікову межу, частина була зламана буревіями, тому ми й вирішили оновити втрачені зелені насадження.

Чудова сонячна погода, гарний настрій, спільна мета та бажання працювати об’єднала різні покоління для доброї справи, і як результат — наш парк поповнився молодими деревами.

Під час толоки «Посади дерево Перемоги» у Слободі Автор: надано Світланою бакал Під час толоки «Посади дерево Перемоги» у Слободі на Кагарличчині 3

Щиро дякуємо нашому аграрію-одноосібнику Олегу Довгоп’яту за підвезення води, а всім учасникам толоки — за спільну працю. Сподіваємося, що в майбутньому ці дуби та клени стануть окрасою нашого парку», — розповіла про акцію староста села Світлана Бакал.

Реклама

У Слодбоді в парку посадили дерева Перемоги

Джерело: kagarlyk.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua